Kraljevstvo Dalie RPG

Molim vas, morate posedovati propusnicu da bi ste kročili kroz kapije Kraljevstva Dalie. Registrujte se da bi ste je dobili,ili iskoristite onu koju već imate(Ulogujte se)

Mesto za sva natprirodna bića:Vile, Vilenjake, Sirene, Džinove, Gnome, Vampire, Veštice, Čarobnice i Čarobnjake.


  Pravila RPG-a

  Delite
  avatar
  Queen Ana
  Queen
  Queen

  Posts : 2
  Join date : 17.11.2015
  Age : 23
  Location : Kingdom Dalia

  Pravila RPG-a

  Počalji od Queen Ana taj Sre Nov 18, 2015 11:29 am

  1-Likovi: Dole će biti napravljena ispod(PRIJEM)teme,tema sa nazivom 'Likovi', to je prvo mesto na koje svraćate nakon prestavljanja i tamo možete izabrati svog lika,naravno morate sačekati da vam administrator dozvoli. Biće napisano koliko ukupno njih se može prijaviti za lika tako da pazite da ne prekoračite limit(NPR: Tri vile,ostalo je još dve.)
  2- Karakteristike Likova:Upamtite: Vaš lik nije svemoćan,on ima svoje vrline,mane i slabosti. Imaćete kategoriju likova gde možete predstaviti svog nakon što ga dobijete.
  3- Dijalog: Dijalog se vodi tako što će te koristiti navodnike kada govorite (" ") Pišite u trećem licu jednine. Gledajte da pratite priču ostalih a da ne skrenete sa puta. Kada opisujete šta vaš lik trenutno radi to radite ovako: *Merlin spusti svoj štap i pogleda u Denvera sa nervozom na licu.* Ovo se odnosi i na to kada pričate i o akcijama svog lika a ne samo suprotnog sa kojim trenutno vršite interakciju.
  4- Igra: Na ovom forumu će takođe biti dosta potraga i proslava, kao i ostalih glavnih događaja. Tako da, ne moj te počinjati pre svih ili nakon što je igra završena,sačekajte da se objavi početak igre i dobro obratite pažnju kada dođe njen kraj da ne bi ste zalutali.
  5- Pristojno ponašanje važi za sve likove,nebitno da li ste u Krčmi,Magičnoj prodavnici i itd.Nema psovanja,vređanja i prozivanja ostalih takmičara. Ako budete izazvali ili bili izazvani na dvoboj morate se obratiti Kraljici ili Kralju(Administrator) ili Kraljevskim stražarima(Moderator) preko poruke da vam se napravi tema u sekciji (Dvoboj) tamo će vam biti izdata pravila i zadaci. Onaj ko izgubi mora da se izvini javno osobi od koje je izgubila,pobednik dobija nagradu.
  6- Kada kupite neki magičan predmet iz prodavnice od Gradskkih Vilenjaka, odmah to rebacite u svoj podpis sa naznakom 'Magični predmeti'. Imaćete svoje kuće tako da vam je tu dozvoljeno da radite šta želite,ali naravno bez spamovanja i prekršaja drugih pravila foruma.
  7- Zapamtite da na forumu ima stražara 24- časa koji proveravaju da se pravila foruma i Rpg-a poštuju,tako da pazite šta radite.

   Sada je Sre Dec 12, 2018 10:49 am