Kraljevstvo Dalie RPG

Molim vas, morate posedovati propusnicu da bi ste kročili kroz kapije Kraljevstva Dalie. Registrujte se da bi ste je dobili,ili iskoristite onu koju već imate(Ulogujte se)

Mesto za sva natprirodna bića:Vile, Vilenjake, Sirene, Džinove, Gnome, Vampire, Veštice, Čarobnice i Čarobnjake.


  PRAVILA FORUMA

  Delite
  avatar
  Queen Ana
  Queen
  Queen

  Posts : 2
  Join date : 17.11.2015
  Age : 23
  Location : Kingdom Dalia

  PRAVILA FORUMA

  Počalji od Queen Ana taj Sre Nov 18, 2015 8:20 am

  Šta je zabranjeno?   1.Prijavljivanje pod tuđim nadimkom   2. Korišćenje više različitih nadimaka   3.Krađa identiteta i lažno predstavljanje. Zabranjeno je korišćenje identičnih i veoma sličnih korisničkih imene i avatara drugih korisnika. Na ovaj prekršaj reaguje se na osnovu žalbe vlasnika originalnog naloga.   4. Zabranjeno je korišćenje identičnih i veoma sličnih avatara koje koriste moderatori, supermoderatori i administratori, jer takvi avatari mogu uneti zabunu kod korisnika.   5. Postavljanje ilustracija koje nemaju veze sa temom diskusije   6. Otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma   7. Otvaranje tema koje nisu u vezi sa određenim forumom   8. Otvaranje već otvorenih tema, jer će biti zaključane ili izbrisane   9. Javna diskusija o radu moderatora i žalbe na njihov rad (za to se obratite putem privatnih poruka supermoderatorima ili administratorima)  10. Zabranjena je pornografija u svim njenim oblicima.

  11. Nisu dozoljene bilo kakve političke i slične teme , uključujući i skretanje nekih od tema na forumu ka istim!

  12. Forum Kraljevstvo Dalie nije vlasnik linkova za download niti je vlasnik online linkova! Linkovi za download moraju biti u CODE tagu i na zahtev mogu da se obrišu sa foruma!

   Sada je Sre Dec 12, 2018 11:07 am